24 Kasım 2012 Cumartesi

Uydunet Kampanyaları

Uydunet Kampanyalarından Özetler ve Karşılaştırmalar

Uydunet Kampanyaları sürekli güncellenmekte ve yeni kampanyalar ile abone olmak isteyenlerin üyelik işlemleri daha kolay bir hale getirilmektedir. Türksat A.Ş. firması şu ana kadar yapmış olduğu kampanyalardan en çok Yarım Düzine Fırsat kampanyası ile abonelerine en kolay avantajları sunmuştur. Hatta en çok tutan kampanyası desek yalan olmaz. Kampanyaya abone olanlar veya inceleyenler hatırlayabilirler. Kampanya 2011-2012 yıllarında en çok tutan ve en uygun fiyatlı bir kampanya idi.

Mesela kampanya şartlarından örnek verecek olursak:
  • Kablo TV, Uydunet ve Teledünya kurulum bedelleri alınmıyordu. 
  • Herhangi bir Uydunet tarifesine üyelik başlatmanız yeterli idi.
  • Teledünya için en düşük paketi seçerek başvuru yapılabiliyordu.
  • Kablosuz modem ve HD receiver ( set-top box) bedelsiz bir şekilde hediye ediliyordu.

Daha sonra çıkan kampanyalarda bu gibi avantajlı paket çıkmadı malesef. Hatta Uydunet ve Teledünyaya üye olabilmek için Teledünya üst paket ile sinema tv alınırsa HD cihaz bedelsiz oluyordu. Uydunette ise sürekli aktivasyon ücreti aboneye ödettiriliyordu. Kablo TV kurulum ücretini söylemeye hiç gerek yok ki oda aynen müşteriye fatura ediliyordu. Yani kısacası herşey aboneye yüklenmeye başlandı.

Fakat en son çıkardığı kampanya ile bir nebze olsun yarım düzine kampanyasına benzetme yaptı. Bu kampanya Beşli fırsat kampanyasıdır. Kampanyanın yarım düzineden iki farkı bulunmaktadır:
  • Yarım düzinede istediğiniz tarifeye üye olunurken yeni kampanya da sadece sınırsız ve kotalı tarifelerde üyelik alınabiliyor.
  • Yarım düzine kampanyasında temel paket ile Teledünya aboneliği başlatılırken Beşli Fırsat Kampanyasında Üst paket zorunluluğu getiriliyor.
Ortak yanlarına değinecek olursak kurulum, aktivasyon ve cihaz bedelleri ödenmeden herşey ücretsiz bir şekilde abonelik işlemleri başlatılabiliyor.  Yani iki kampanya arasında aylık ödenen faturada ortalama 7 TL lik bir fark çıkıyor.

Şu an mevcutta aktif olarak bulunan diğer kampanyalara değinmek bile istemiyorum gerçekten avantajlı bir paket sunmuyorlar. Ayrıca yeni abonelik başlatanlar için uygun olmayan fakat mevcut abone olupta taahhütü olmayan aboneler için tavsiye edebileceğim iki kampanya var:

  • 3 Mbit sınırsız 39 TL Kampanyası
  • 5 Mbit sınırsız 59 TL Kampanyası
Bu iki kampanyanın ortak yönüde her zamanki gibi mevcut abonelere 12 ay taahhüt için indirim imkanı sunuyor olmasıdır. Yeni abonelere tavsiye etmememin nedeni ise kurulum ve aktivasyon ayrıca modem herşey aboneye ödetiliyor. Sadece kablo tv ve Uydunet alacak abonelere tavsiye edebileceğim güncel kampanya ise Modem hediye kampanyasıdır.
Yeni abone olacaklara tavsiyem her zaman kampanya şartlarını dikkatle okusunlar. Mesela bazı kampanyalarda aldığınız hızdan aşağı bir tarifeye düşme imkanı olmaması gibi enteresan şartlat getirilmektedir. Kampanyanın detayları her zaman için önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hangi İnternet Bağlantısı Kullanıyorsunuz

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger