21 Mayıs 2015 Perşembe

Uydunet İnternet Hakkında

Uydunet İnternet Hakkında Geçmişten Gelen Bilgi

uydunet


Uydunet Türkiye'nin Gerçek Genişbant İnternet Hizmeti

Uydunet'in her geçen gün genişleyen altyapısı ile artık fiber internetin zevkini çıkarmak her eve veya her ofiste deneyim sağlamamıza olanak sağlamaktadır. Artık 100 Mbps gibi hızlara kolayca Uydunet sayesinde ulaşılabiliyor. Altyapının desteklediği adreslerde bu hızların yanında televizyon hizmeti ile herşey daha güzel gözüküyor. Çanak derdi olmadan Teledünya platformu sayesinde çok daha net görüntüler izlenebiliyor. 

Uydunet aslında eskiden bildiğimiz kablonet ile aynı manaya geliyor. Türk Telekomdan Türksat'a devredilen hizmet ve alt yapı günümüze kadar verilen desteklerde çok daha kaliteli bir yapıya ulaşmış durumda. Öyle ki zamanında 128 Kbit geniş bant internet desteği şimdi yüzlerce kat daha hızı bir şekilde kullanılabilmekte. Artık videolar veya internette ulaşmak istediğimiz bir veriye Uydunet sayesinde saniyeler kadar kısa süren bir ulaşım imkanı sağlamakta. En düşük tarifesi 10 Mbps olan bağlantı hızı ile HD videoları takılmadan izlenebilmekte. Bizim elimizde bulunan imkanların en güzeli bence bu olsa gerek.

Adsl firmalarında santrale olan uzaklıktan dolayı mesafenin artması ile internette yavaşlama ve ping sürelerinde yükselme gözükmekte. Uydunet'te ise tam tersi. Mesafe artsa bile ping sürelerinde bir problem yaşanmamakta. Bu imkan ise interneti kullanan kişinin zevkli bir şekilde sörf yapabilmesine olanak sağlamakta. Adsl firmalarında ayrıca internet aboneliğinizin yanında telefon hattıda bağlatmak zorunda kalmak cebimizi yakan fiyatlara hizmet almamızı sağlamakta. Ama Türksat'ın vermiş olduğu Uydunet hizmetinde bu zorunluluğun olmaması rekabet açısından güzel bir hamle olarak gözükmekte ve buda biz kullanıcıların çok uygun fiyatlara sınırsız (AKN li ) internet kullanmamıza fırsat vermekte. 

Uydunet'in kampanyalarını incelediğimizde gerçekten rakiplerinde kotalı veya limtili internet fiyatına limitsiz interneti vermesi süper bi hizmet. Ayrıca telefon hattının olmadığını ve Teledünya gibi 160 civarı kanalın (Hd olanlarıda var) fiyata dahil olduğunu unutmamak gerekir. 
İsterseniz detaylı bilgi için kaynak çalışmamızdan devamını takip edin:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hangi İnternet Bağlantısı Kullanıyorsunuz

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger