8 Mayıs 2015 Cuma

Türksat Uydunet İnternet

Türksat Uydunet Fiber İnternet

Tüksat Kablo TV İşlet A.Ş. tarafından Kablo TV altyapısı ile sunulan bu imkanı sadece binalarında şebekesi bulunan aboneler faydalanabiliyor. Artık binanızda veya oturduğunuz adreste uydunet şebekesi varsa şanlı abonelerden olabilirsiniz.

Türksat ile gerçek internet deneyimine hazır mısınız?


Türksat işinizde ve evinizde kaliteli bir internet hizmeti sunuyor. Uydunete abone olurken vereceğiniz taahhüt süresince:
  • Faturalarınızda sabit fiyat garantisi
  • Kesintisiz hizmet
  • 7/24 ücretsiz teknik destek
  • Işık hızında internet ve Hd tv hizmeti.
Yukarıda saydığım özelliklerde aslında sayılacak çook özellikler var. Uydunetin kampanyalarını incelediğinizde rakiplerine göre gayet avantajlı fiyatlar hüküm sürmekte. Mesela 10 Mbps 25 GB Akn ve HD TV Keyfi ( kurulumlar ve cihazlar yani herşey dahil) 39 TL. Buna en yakın fiyat rakiplerinde kotalı yani sınırlı internet veriyorlar ve Türksatın vermiş olduğu HD TV hizmetide cabası. 

100 Mbps internet hızınıda denemek için güzel bir imkan var. Ayda 5 sefer alınan ve günlük ışık hızına çıkabileceğiniz nitro paketini 3.90 TL'ye alabilirsiniz.


Uydunet Kampanyalarında dikkat etmeniz gerekenler !

Uydunete abone olurken kesinlikle taahhüt şartarını iyi inceleyin. Kampanyaları çok güzel ama şartları okurken içiniz geçiyor. Fakat en önemli olan maddeler 5 veya 6. maddeye kadar detaylara hakim olmanız. Ve telefonla sizi aradılarsa ve siz herhangi bir yere başvuru yapmadıysanız kesinlikle telefonda işi bitirmeyin. Abone merkezlerine gidin ve gerekli bilgileri yüz yüze alın. 

Sonuç olarak Uydunet  firmasının vermiş olduğu hizmet fiyat ve kalite olarak kesinlikle mükemmel. Avantajları rakiplerine göre kat be kat güzel. Elinizdeki veya abone olacağınız markanın hizmetlerini karşılaştırın ve en son olarak Türksat Uydunet internet hizmetinin kampanyalarına bir göz gezdirin. En son kararı ondan sonra verin.
Faydalı Linkler: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hangi İnternet Bağlantısı Kullanıyorsunuz

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger