8 Mayıs 2015 Cuma

Uydunet 2015 İlk Bahar Kampanyaları

Türksat Uydunet 2015 Kampanyaları

Uydunet İnternet Kampanyaları

Yaza Merhaba Kampanyası

Türksat'ın kampanyalarına 2015 yaz mevsimine yani haziran ayına kadar devam edecek en uygun fiyatlı kampanyası. ( Bu arada size ipucu en güzel kampanyalar haziran ve eylül aylarında çıkar.) 
Kampanyanın detaylarında özet olarak:
  • 10 Mbps 25 GB AKN Sınırsız internet tarifesi
  • Teledünya temel paket ( 10 5 civarında HD kanal 160 civarında SD Kanal)
  • Kurulumlar ve aktivasyon ücretsiz
  • Modem ve hd kutu kampanya fiyatına dahil 39 TL'ye.
Bu kampanyanın güzelliği şu. Kampanyada süper bir fiyatla sizi bekliyor. Rakiplerde bu fiyatı tv hizmetini bir kenara bırakın kotalı interneti vermiyorlar. Ayrıca bide tv hizmetini düşünecek olursanız gerçekten çok güzel bir rakipsiz fiyata sahip.

Uydunetin bu kampanyasında dikkat edilecek husus 25 GB AKN olması. Sizce aylık kullanımınıza bakın ve ona göre bu kampanyayı tercih edin. AKN dolduktan sonra internet kesilmiyor veya faturanızda bir değişme olmuyor ama hızınız 3 Mbps'ye düşüyor. ( Bazılarınıza çok yetersiz gelebilir)

Eğer 25 Mbps internet ve 50 GB AKn olsun yanında teledünya olsun isterseniz:


 Hızlandıran Kampanya

Bu kampanyada özetle:
  • 25 Mbps 50 GB AKN Sınırsız internet tarifesi
  • Teledünya Temel Paket ( Yukarıda biraz açıklamıştım zaten)
  • Kurulumlar ve cihazlar yani her şey dahil 49 TL'ye.

Peki hangi kampanyayı almalı:

Şimdi elimizde  10 Mbps 25 Akn ve 25 Mbps 50 AKN var. Kampanyaların geri kalan özellikleri aynı zaten. Peki iki kampanya arasında 10 TL var ve fark olarak 10 Mbps yerine 25 Mbps internet hızı, 25 GB akn yerine ise 50 GB Akn alınıyor. Bana kalırsa işinizi yaza merhaba kampanyası görmüyorsa kesinlikle Hızlandıran kampanyayı tercih edin.

Yukarıda bahsetmediğim Uydunet alana kablo tv bedava kampanyası var ama bu kampanya bence çok mantıksız. Şöyle ki 10 mbps 25 akn internet alıyorsun. Teledünya yerine analog kablo tv alıyorsun. Ve Hd tv yayınlarını izlemiyorsun. Bu şekilde aldığınızda 35 TL'ye Uydunet ve Kablo TV kullanmış oluyorsun.

Kampanyaları detaylı inceleyebileceğiniz yardımcı kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hangi İnternet Bağlantısı Kullanıyorsunuz

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger